logo-wit

Een veilige cloudoplossing voor meer dan de opvolging van uw medewerkers & assets, voor de communicatie met uw partners en voor het registreren van aanwezigheden en tijden.

wie en wat is

logo

i.deeds is een team van gedreven specialisten die de brug bouwen tussen business en IT. Met dit team focussen wij op business intelligence-projecten en business process management. Wij bieden ondersteuning bij IT-selectietrajecten,  we begeleiden implementaties van nieuwe IT-toepassingen en we ontwikkelen maatwerkoplossingen.

Waarom de naam i.deeds? Omdat we de nadruk leggen op daadkracht, engagement, dynamisme en een persoonlijke aanpak.

 

pin.all is ontstaan vanuit onze expertise op vlak van opvolging van medewerkers binnen het bedrijf of op verplaatsing. Een team werd specifiek opgeleid om dit cloudplatform te ontwikkelen.  Door onze functionele kennis van diverse nichemarkten, hebben wij een specifieke oplossing voor bepaalde sectoren zoals de bouwsector, cleaningbedrijven, facility management, uitzendkantoren ....

1J8A3789kl

wat heeft i.deeds te bieden?

Wij bieden onafhankelijk advies waarbij we altijd vanuit uw specifieke situatie vertrekken. Een no-nonsense aanpak met een engagement op lange termijn en steeds met het doel een meerwaarde te realiseren voor uw onderneming of business unit. U kunt beroep doen op onze uitgebreide knowhow en jarenlange ervaring op het vlak van business analyticsprocesbeheer en de ondersteuning van selectietrajecten.

 

pin.all is een eenvoudige cloudoplossing voor elektronische aanwezigheidsregistratie en personeelsopvolging, in uw bedrijf of op verplaatsing. 

Met pin.all heeft u steeds een duidelijk inzicht in de gewerkte uren van uw medewerkers en ziet u in één oogopslag wie er wel en niet aanwezig isSamenwerken met uw partners of klanten maakt pin.all uniek.